Helsingforsbiennalen
Event header image

A Great Mess (Ett Väldigt Virrvarr)

1.9.2021 18:30

Nordsjötoppen

W A U H A U S platsspecifika föreställning A Great Mess (Ett väldigt virrvarr) bjuder in besökarna till Nordsjötoppen, ett rekreationsområde byggt på en före detta soptipp. Föreställningen äger rum i solnedgången, och den leder sin publik till soltorkad timjan, bortkastad materia, porös hud, kapitulation, grävmaskiner och ett landskap av mänsklig fantasi. A Great Mess öppnar nya utsikter över det nätverk av ömsesidigt beroende som vårt liv med andra organismer och material består av.

Mer information:

Ett par saker om hur du kommer till föreställningen.

En gratis busstransport tar dig fram och tillbaka, så kom i god tid för att hinna med skjutsen. Bussen avgår kl. 18:30, retur omkring kl. 21:30.

Avgång och retur: Mosaiktorgets bro, vändplatsen (se kartan) bredvid Nordsjö metrostation. 

Karta

De närmaste toaletterna finns i köpcentret Columbus bredvid Nordsjö metrostation.

Under föreställningen rör vi oss i en svårframkomlig terräng, något som tyvärr begränsar tillgängligheten. Föreställningen äger rum kvällstid utomhus. Kvällarna kan var kyliga, så klä dig varmt efter väderleken.

Föreställningen bärs ibland på hög hö, så vi rekommenderar att du ta på dig kläder som täcker hela kroppen. Vi också rekommenderar att man tar med sig sin egen vattenflaska. Publiken erbjuds att låna skor som passar att röra sig i terrängen med under föreställningen.

Det finns kapacitet för max. 45 deltagare, och vi hoppas att var och en som har reserverat plats också kan komma på föreställningen. Rekommendation att bära ansiktsmask under föreställningen. Om du har förkylningssymptom, till exempel snuva, hosta, ont i halsen, huvudvärk eller feber, stanna hemma.  

Om du blir sjuk eller av annan anledning inte kan delta i föreställningen ska du i första hand meddela oss på: production@wauhaus.fi

Föreställningen äger rum på engelska.

Vänliga hälsningar,
WAUHAUS-kollektivet

Det finns inga fler platser.

Återstående platser


Det finns fortfarande plats för 0 deltagare.

Tid

Börjar:  

1.9.2021 18:30

Slutar:  

1.9.2021 21:30

Lägg till evenemanget i din kalender

Plats

Nordsjötoppen


Arrangör

Helsinki Biennial

helsinkibiennial@hel.fi