Helsinki Biennaali
Tapahtuman oletuskuva

Suurenmoinen sotku

31.8.2021 18:45

Vuosaarenhuippu

W A U H A U Sin paikkaerityinen esitys Suurenmoinen sotku / A Great Mess kutsuu kävijän Vuosaarenhuipulle, joka on entisen kaatopaikan alueelle rakennettu virkistysalue. Auringonlaskun aikaan tapahtuvassa esityksessä kuljetaan helteen paahtaman ajuruohon, pois heitetyn materian, huokoisen ihon, antautumisen, maansiirtokoneiden ja inhimillisen mielikuvituksen maastoissa. Suurenmoinen sotku avaa näkymiä siihen valtavaan keskinäisten riippuvuuksien verkostoon, jossa elämämme muiden eliölajien ja materiaalien kanssa on rakentunut ja yhä rakentuu.

Lisäohjeita:

Muutama tärkeä asia vielä ennen esitykseen tuloa – luethan nämä tarkkaan. 

Esityspaikalle on ilmainen bussikuljetus edestakaisin eli saavuthan hyvissä ajoin. Bussi lähtee klo. 18:45, paluu n. klo 21:45.

Lähtö- ja paluupaikka: Mosaiikkitorin silta, kääntöpaikka (ks. kartta), Vuosaaren metroaseman vieressä 

Kartta

Lähimmät wc-tilat löytyvät kauppakeskus Columbuksesta Vuosaaren metroaseman vierestä. 

Esityksessä kuljetaan vaikeakulkuisessa maastossa, joten valitettavasti esitys ei ole esteetön. Esitys tapahtuu ilta-aikaan ulkoilmassa. Illat voivat olla kylmiä ja tuulisia, joten varustauduthan siis lämpimin, säänmukaisin vaatetuksin.

Esityksessä kuljetaan välillä korkeassa heinässä, joten suosittelemme pukemaan ylle vaatteet, jotka peittävät koko kehon. Suosittelemme ottamaan mukaan myös oman vesipullon. Yleisölle tarjotaan esityksen ajaksi maastossa liikkumiseen sopivat kengät. 

Esityksen kapasiteetti on max. 45 osallistujaa ja toivomme, että kukin paikkansa varannut pääsee esitykseen. Esityksessä suositellaan kasvomaskin käyttöä. Jos sinulla on mitä tahansa flunssan oireita eli nuhaa, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai kuumetta, jääthän kotiin.

Jos tulet sairaaksi tai et muusta syystä pääse osallistumaan esitykseen, ilmoitathan meille ensi sijassa osoitteeseen: production@wauhaus.fi

Esityksen kieli on ruotsi.

Lämpimin terveisin,
WAUHAUS-kollektiivi

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

31.8.2021 18:45

Päättyy:  

31.8.2021 21:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Vuosaarenhuippu


Lisätiedot

Helsinki Biennial

helsinkibiennial@hel.fi